• spanduk kaca

HSE - Tandem inflatable fishing kayak panjelajah banyu putih

Katrangan singkat:

Perahu udan utawa garing sing apik - cukup angel kanggo banyu putih, nanging stabil, garing lan nyaman ing banyu sing rata.


Detail Produk

Tag produk

Perahu udan utawa garing sing apik - cukup angel kanggo banyu putih, nanging stabil, garing lan nyaman ing banyu sing rata.

HSE digawe kanggo ditunggangi wong loro.Saiki sampeyan bisa nindakake apa mung ngimpi wong liya karo seri kayak inflatable paling serbaguna.

Desain kasar kanggo ngatasi whitewater, open-water, lan saiki mudhun-angin pelayaran!Cukup gedhe kanggo loro nanging cukup cilik kanggo siji!HSE nindakake kabeh.

Uga nduweni skeg geser sing bisa dicopot kanggo nelusuri sing luwih apik ing banyu sing mbukak.Bisa nangani kabeh jinis petualangan: Fishing, Touring, Camping, Exploring, Adventuring, Whitewater, nanging Aja Boring!

Nyegat petualangan sampeyan ing kayak inflatable sing kasar iki!

Spesifikasi

MODEL

Panjang total (cm)

Sakabèhé Jembar (cm)

Jembaré njero (cm)

Tabung Dia.(cm)

Nomer Kamar

Bobot Net (kg)

Beban Maks (kg)

Wong Maks

HSE 340

340

105

39

34

2+1

15.5

280

1

HSE 380

380

105

39

34

2+1

17.5

340

2

HSE 420

420

105

39

34

2+1

19

390

2 ~ 3

Peralatan Standar

2 pcs paddle aluminium
Bravo pompa tangan karo gauge
Nggawa tas
Sirip tengah sing bisa dicopot
Kit ndandani

Peralatan Opsional

Kursi mburi dhuwur
Tas panyimpenan Bow & Stern


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk